O przedmiocie

Szukasz wegańskiego, bezglutenowego białka w proszku, które doskonale nadaje się do pieczenia?

Nadaje się do przepisów z książki The Vegan Pastry Bible zamiast droższych produktów firmy Sosa.

Potatowhip, potato powder,

Białko ziemniaczane o działaniu emulgującym stymulującym oraz żelującym. Zamiennik białka mięsnego, jaja oraz albuminy.

Izolat białka ziemniaczanego w proszku jest doskonałym źródłem białka pochodzenia roślinnego. Ma unikalny profil aminokwasowy i świetnie nadaje się do robienia wegańskich ciast. W rzeczywistości zostało wspomniane w podcaście Huberman Lab jako jedno z najlepszych wegańskich źródeł białka, które jest najbliższe profilowi aminokwasowemu białka serwatki.

Mam na sprzedaż białko, które kupiłem, ale niestety nie zużyję, 200g. Nie jest to białko z firmy Sosa, ale posiada prawie taki sam skład. Więcej info na zdjęciu.

Masa netto: 200g

Stan Nowy
Stan opakowania zastępcze
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 040d52f6-e368-4d29-b6c0-92fd9eb3b624

Podobne wyszukiwania