O przedmiocie

Opis

Nasiona na kiełki Słonecznik  Bio to idealny dodatek do dań głównych, sałatek i kanapek oraz do dekoracji.

Instrukcja użycia:

1.zamocz nasiona na 6-8 gdz. w zimnej wodzie ,następnie równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki.Dodać wody do dolnego  poziomu siatki i utrzymywać  ten poziom wody .

2.Po 3 do 5 dni nasiona wykiełkują. Kiełki zbierać kiedy osiągną 3-5 cm długości .Kiełkujące nasiona należy płukać dwa razy dziennie .W trakcie kiełkowania warto próbować smaku kiełków ,aby spożyć je w momencie kiedy osiągną odpowiadającą Państwu smak.

3.Gotowe kiełki można przechowywać w chłodzie przez 3-4 dni

Stan Nowy
Typ kiełki
Rodzaj słonecznik
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: b8728e1a-bb3c-4e82-b353-96bac703c22f

Podobne wyszukiwania