O przedmiocie

Oferuję ręcznie robiony chleb na naturalnym zakwasie przennym bez dodawania drożdży.

Ciasto jest przygotowywane i dojrzewane 18h przed wypiekiem, dzięki czemu jest lekkostrawny. Nie czerwstwieje tak szybko jak pieczywo sklepowe na drożdżach.

Dzięki zawartości bakterii kwasu mlekowego pomaga w utrzymaniu i odbudowaniu prawidłowej flory bakteryjnej jelit.

Waga bochenka około 800 gr , może być z dodatkiem nasion lnu, słonecznika, chia, żurawiny.

Zamówienie należy składać z 3 dziennym wyprzedzeniem, tyle czasu zajmuje produkcja chlebu.

Stan Nowy
Rodzaj mąki pszenna
Rodzaj wypieku na zakwasie
Forma pakowania cały
Produkt nie zawiera soi, cholesterolu, GMO, oleju palmowego, nabiału, antyzbrylaczy, tłuszczy trans (utwardzanych), orzechów, barwników, drożdży, laktozy, konserwantów, cukru, jajek
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 1 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: b1779698-e6fa-46d7-9f33-a0a5bfcf4779

Podobne wyszukiwania