O przedmiocie

Potrawy z grilla z aromatem potraw wędzonych na drewnie – deska cedrowa, zapewni niezapomniany smak dań z ryb, wieprzowiny, wołowiny czy owoców morza.

Deskę przed użyciem, należy namoczyć co najmniej przez godzinę w wodzie. Grilla rozgrzać do temperatury między 150-180 stopni Celsjusza.

Deskę cedrową umieścić bezpośrednio nad płomieniem i poczekać, aż zacznie się dymić.

Umieścić na desce potrawę, a następnie grillować metodą pośrednią.

Grillowanie na desce cedrowej stanowi niezawodny sposób na urozmaicenie grillowego menu. Szczególnie polecane miłośnikom ryb.

Z deski korzystać możemy zarówno na grillu węglowym jak i gazowym, uzyskując smakowite dania, w niewiarygodnie łatwy sposób.

Kraj pochodzenia drewna – Portugalia
Specyfikacja techniczna
Wymiary 30 x 14 x 0,9 cm
Ilość 2 sztuki
Kraj pochodzenia Portugalia

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 120de62d-cb99-4983-b0f9-5711da90d42a

Podobne wyszukiwania