O przedmiocie

Witam serdecznie na Stronie Domowych Ekologicznych Przetworów.
Zajmuje się produkcją domowych serów, świeżych i długo dojrzewających.

Domowa produkcja tego sera jest naturalna, z najwyższej jakości swojego mleka z polskiej rasy czerwonych krówek karmionych naturalnie, nie kiszonkami, co jest kluczowe w produkcji sera.

Nie są dodawane żadne chemiczne substancje ani środki odkażające mleko, ponieważ takie karmienie powoduje brak złych bakterii jak np clostridium które się pojawia podczas masowej produkcji mleka i karmienia "na ilość".

Kolor smak i zapach jest otrzymany podczas naturalnego procesu maturacji.

Sery sa dojrzewane przeze mnie od 5 tygodni do roku.

Proszę po zakupie informacje który stopień dojrzałości wysłać, im starszy tym bardziej charakterystyczny, mocniejszy zapach, smak, kolor ale też już bardziej twardy.

Posiadam też w sprzedaży sery korycińskie na zamówienie i ricottę.

Zapraszam serdecznie.

Podana cena jest ceną za trójkąt o wadze 100 g.

Stan Nowy
Cechy dodatkowe ekologiczne
Rodzaj żółty
Waga 0.1 kg
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.1 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: dec7b35f-3e2d-4248-8771-e9e79776f87c

Podobne wyszukiwania