O przedmiocie

DŻEM Z RABARBARU

Dżem powstał z rabarbaru rosnącego w naszym gospodarstwie na Lubelszczyźnie. Przepyszny dodatek do naleśników, racuchów.

OBJĘTOŚĆ 220ML

SKŁADNIKI rabarbar, cukier, pektyna naturalna, kwasek cytrynowy

WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu należy pozostawić w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

TERMIN PRZYDATNOŚCI 12 MIESIĘCY

Zajmujemy się produkcją domowych przetworów opartą na Rolniczym Handlu Detalicznym przy prowadzonym przez nas gospodarstwie rolnym położonym w powiecie hrubieszowskim. Wszystkie przetwory powstają z naszych warzyw i owoców, wszystkie siejemy, pielęgnujemy i zbieramy w naszym gospodarstwie. Przetwarzamy je osobiście i własnoręcznie. Bez maszyn i chemii. Tak jak robiły to nasze babcie. Nasze receptury testowaliśmy przez wiele lat na rodzinie i znajomych, kiedy w końcu postanowiliśmy podzielić się naszymi dobrociami. Stawiamy przede wszystkim na jakość. Każdy ogórek i każda wiśnia przechodzi przez nasze ręce.

Stan Nowy
Rodzaj dżemu, konfitury, powidła dżem
Marka inny
Smak rabarbar
Opakowanie słoik
Waga 220 g
Cechy dodatkowe bez laktozy, ekologiczne, wegańskie, wegetariańskie
Produkt nie zawiera antyzbrylaczy, barwników, drożdży, glutenu, GMO, jajek, konserwantów
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.3 kg
Pojemność 220 ml
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 72336367-fca6-40b3-8b42-b8e17b2d7096

Podobne wyszukiwania