O przedmiocie

DŻEM Z RABARBARU

Dżem powstał z rabarbaru rosnącego w naszym gospodarstwie na Lubelszczyźnie. Przepyszny dodatek do naleśników, racuchów.

MASA 220ML

SKŁADNIKI rabarbar (74%), cukier, pektyna naturalna, kwasek cytrynowy

WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu należy pozostawić w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.

Zajmujemy się produkcją domowych przetworów opartą na Rolniczym Handlu Detalicznym przy prowadzonym przez nas gospodarstwie rolnym położonym w powiecie hrubieszowskim. Wszystkie przetwory powstają z naszych warzyw i owoców, wszystkie siejemy, pielęgnujemy i zbieramy w naszym gospodarstwie. Przetwarzamy je osobiście i własnoręcznie. Bez maszyn i chemii. Tak jak robiły to nasze babcie. Nasze receptury testowaliśmy przez wiele lat na rodzinie i znajomych, kiedy w końcu postanowiliśmy podzielić się naszymi dobrociami. Stawiamy przede wszystkim na jakość. Każdy ogórek i każda wiśnia przechodzi przez nasze ręce.

Stan Nowy
Rodzaj dżemu, konfitury, powidła dżem
Marka inny
Smak rabarbar
Opakowanie słoik
Cechy dodatkowe bez laktozy, ekologiczne, wegańskie, wegetariańskie
Produkt nie zawiera antyzbrylaczy, barwników, drożdży, glutenu, GMO, jajek, konserwantów
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.3 kg
Pojemność 220 ml
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 72336367-fca6-40b3-8b42-b8e17b2d7096

Podobne wyszukiwania