Zbieram zamówienia na:
- Enzymy Bołotowa na Koziej Serwatce i Kasztanach,
- Enzymy Bołotowa na Koziej Serwatce i Glistniku.
Enzymy Bołotowa na Koziej Serwatce i Kasztanach - Naturalne Wsparcie dla Twojego Zdrowia
Nasze Enzymy na Koziej Serwatce i Kasztanach to naturalny sposób na oczyszczenie organizmu z metali ciężkich i pierwiastków radioaktywnych oraz wsparcie układu endokrynnego, kluczowe dla odporności na infekcje, w tym grypę.
Enzym uruchamia mechanizm samooczyszczenia organizmu z radionuklidów i metali ciężkich, odnawia i wzmacnia florę bakteryjną jelit. Wzmacnia odporność organizmu oraz układ endokrynny. Odbudowuje powierzchnie nabłonkowe żołądka i jelit.
Kozia serwatka i kasztany:
Enzymy powstają w wyniku fermentacji kwasu mlekowego i owoców kasztana.
Kozia serwatka, będąca produktem pozostałym po procesie wytwarzania sera koziego, zapewnia bogactwo aminokwasów i witamin, białka oraz składników odżywczych, wspierając regenerację organizmu. Ma korzystny wpływ na procesy trawienne i stan mikroflory jelitowej, co wspiera zdrowie układu pokarmowego.
Kasztany, z kolei, są źródłem wielu składników odżywczych, takich jak witaminy z grupy B i witamina C, cenne aminokwasy oraz minerały, w tym miedź, wapń, kobalt i jod. Kwas pochodzący z kasztanów wspomaga regulację pracy tarczycy oraz wpływa na równowagę mikroelementów w organizmie, co ma znaczenie dla układu endokrynnego.
Składniki wykorzystywane w Enzymie Bołotowa wpływają na funkcjonowanie organizmu w szerokim zakresie, poprawiają przemianę materii i wzmacniają kuracje odchudzające.
Kuracja zalecana od 2 do 3 miesięcy.
Opakowanie: szklane butelki
Cytat z książki Borysa Bołotowa:
„Pije się ten napój od pół szklanki do szklanki 20-30 minut przed posiłkiem, dzięki czemu można wydalić z organizmu największą część radionuklidów lub metali ciężkich.
Kwas z kasztanów zauważalnie wzmacnia organizm, czyniąc go odpornym na wiele schorzeń. Wzmacnia się też układ endokrynny, co jest ważne ze względu na ochronę organizmu przed grypą. Kwas z kasztanów zwiększa zawartość miedzi i wapnia w organizmie. Wyraźnie wzrasta też ilość kobaltu, którego poziom przy podwyższonej radiacji znacznie spada. Napój ten sprzyja również zwiększeniu ilości jodu w organizmie.”
„Przygotowany z owoców kasztana enzym można polecić nie tylko dorosłym, lecz także dzieciom przed 10 rokiem życia.”
Możliwy odbiór osobisty w Bytomiu po wcześniejszym kontakcie (bez dodatkowych kosztów): 604.546.994.
Zapraszamy do wykorzystania naturalnej mocy kasztanów i koziej serwatki dla oczyszczenia organizmu oraz wsparcia jego naturalnych mechanizmów obronnych!
W ofercie także:
- domowy ocet jabłkowy
- domowy ocet winogronowy
- domowa musztarda z kurkumą
- domowy przecier pomidorowy
- domowe wino ze śliwek, winogron
- syropy (z cytryną) z mniszka lekarskiego, czeremchy, lilaka, czarnego bzu, kurdybanka
- suszone zioła, np. pokrzywa zwyczajna, dziurawiec zwyczajny, bylica piołun, nawłoć, krwawnik, wrotycz, dziewanna, skrzyp polny, glistnik jaskółcze ziele
- suszone grzyby prozdrowotne oraz jadalne: białoporek brzozowy, wrośniak różnobarwny, amanita muscaria- suszone kapelusze, podgrzybki, prawdziwki, opieńki
- grzybek tybetański