O przedmiocie


Specyfikacja:

materiał stal nierdzewna
kształt serce,
średnica 86-90 mm
gałka do otwierania i zamykania foremki - jajka zawsze wyjdą

Jako, że najprostsze rzeczy są często najtrudniejsze polecamy najpierw wylać na patelnię tłuszcz, rozłożyć zamknięte foremki, wbić do nich jajka, zamknąć szczelnie pokrywkę i włączyć gaz na 2/10. Para wodna powinna ściąć jajka również na górze. Po niedługim czasie należy ściągnąć pokrywkę i delikatnie przestawić patelnie, dajmy jajkom chwilę odpocząć. Otworzyć foremkę z użyciem obu rąk i przełożyć packą na talerz. Jeżeli jajko jest ścięte nie powinno rozlać się na boki ani zniekształcić, a efekt na pewno będzie Smacznego :-)

PS. Nie solimy jajek przed smażeniem gdyż wypuszczają wodę i się rozlewają.

Stan Nowy
Rodzaj serce
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: a9d4a598-1487-4e16-bbe4-31b208f28be1

Podobne wyszukiwania