O przedmiocie

Glukoza jest zamiennikiem tradycyjnego, białego cukru. To produkt w postaci drobnokrystalicznego białego proszku, otrzymywany w wyniku enzymatycznej hydrolizy skrobi ziemniaczanej. Jest to cukier najłatwiej przyswajalny przez człowieka. Naturalne źródło słodkości - substytut tradycyjnego cukru (sacharozy), od której jest mniej słodka. Zastosowanie: Idealnie nadaje się do fermentacji przy produkcji piwa, wina i nastawów cukrowych. Zastosowanie glukozy do fermentacji piwa znacznie poprawia smak i jakość piwa domowego. Glukoza stosowana jest jako środek regulujący słodycz napojów wytwarzanych z udziałem koncentratów soków oraz w produkcji napojów sproszkowanych i gazowanych.

Stan Nowy
Rodzaj substancji słodzącej glukoza
Marka inny
Waga 1.000 kg
Kod producenta 27,06,2026
EAN (GTIN) 5905090904649
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 189188ee-4700-47ec-9b77-bf796e636ffb