Opis i dane techniczne
Pojedyncza gofrownica elektryczna z małą kratą (4x6) do profesjonalnej gastronomii cechuje się zwartą konstrukcją, trwałością, niezawodnością i bezpieczeństwem obsługi. Zapewnia możliwość jednoczesnego pieczenia 2 gofrów o drobnej kracie. Smażenie gofrów odbywa się przy pomocy dwóch żeliwnych płyt grzejnych usytuowanych góra – dół. Płynna regulacja temperatury do 300ºC oraz równomierne rozprowadzanie ciepła w obu płytach daje gwarancję uzyskania gofrów o idealnym smaku i wyglądzie. Urządzenie wyposażone w termostat. Rynienka do zbierania nadmiaru ciasta ułatwia użytkowanie gofrownicy. Czas pieczenia gofrów - 2-3 minuty od momentu nagrzania urządzenia.
DANE TECHNICZNE :
czas przygotowania: 2-3 min
wymiary gofra: 10x18x2.6 cm
liczba gofrów: 2 szt.
moc: 1.6 kW
waga: 22 kg
zasilanie: 230 V
Wymiary (dł; szer; wys): 30.5x44x23 cm
Odbiór osobisty lub wysyłka po uzgodnieniu tel, 506 250 081