O przedmiocie

Kabanosy z dziczyzny sarniny przeważnie mięso z koziołka ze względu na kojarzenie pochodzenia mięsa w nazwie sarna- sarnina koziołek samiec Sarnów.
Mięso z całej sztuki bez klasowania dodatek około 20% mięsa drobnego wieprzowego ze względu na walory smakowe i tłuszcz. Przyprawy tradycyjne sól kamienna (kłodawa), pieprz czarny mielony przez nas ,cukier lub glukoza ,gałka muszkatołowa mielona i inne przyprawy ziołowe do smaku. Wędzenie wędzarni tradycyjnej opalanej drewnem liściastym do czasu uzyskania efektów obróbki termicznej mającej na celu przygotowanie do spożycia i długiego terminu przechowywania po tego rodzaju obróbce termicznej uzyskuje się około 0,65-0.70 gotowych kabanosów z jednego kilo surowych mięs czyli wydajność 65% do 70%. Kiełbasy z tej wędzarni i w ten sposób wędzone są laboratoryjne badany na zawartość i rodzaju dymu.

Cena na aukcji jest podana za 1 kg
Kabanosy odwijane krótko, polecamy na imprezy okolicznościowe, na stół wiejski na przyjęcia weselne.

Stan Bardzo dobry
Rodzaj kabanosy
Marka inny
Główny składnik dziczyzna
Nazwa handlowa Kabanos dzik
Waga 1000 g
Stan opakowania oryginalne
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: dbc5241b-4588-4eef-a8e5-22a46dc91731

Podobne wyszukiwania