O przedmiocie

Powstała w wyniku naturalnej fermentacji
ekologicznej białej kapusty.
Zawiera naturalną witaminę C wytworzoną
przez żywe kultury bakterii kwasu mlekowego,
pochodzące z ekologicznego środowiska.
Naturalne źródło witaminy C i błonnika pokarmowego.
Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
Pasteryzowana

Polecana w diecie ketogenicznej.
Odpowiednia dla wegan.
Produkt polskiego rolnictwa ekologicznego.

Składniki: ekologiczna kapusta biała 99%,
naturalna sól kamienna kłodawska.

Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii
podane na słoju nad etykietą lub na wieczku.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce
w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu
i spożyć w ciągu 48 godzin.

Stan Nowy
Rodzaj warzyw marynowanych kapusta
Marka Kowalewski
Waga 540 g
Cechy dodatkowe wegańskie, wegetariańskie
Produkt nie zawiera glutenu
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.8 kg
Pojemność 540 ml
Stan opakowania oryginalne
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 58bc2ced-d807-4c70-a96b-18d463ae042d

Podobne wyszukiwania