CENA 36,000 zł netto !! FV 23%
Profesjonalny kocioł warzelny z grzaniem pośrednim idealnie sprawdzi się w zakładach żywienia zbiorowego takich jak restauracje, stołówki, szkoły, szpitale, zakłady karne lub różnego rodzaju lokalach gastronomicznych
Idealny do gotowania zup, gulaszy, makaronów, dań mlecznych, mięsa, ryb, warzyw, grzybów.
Kocioł jest pośrednio ogrzewany za pomocą pary wodnej wytwarzanej w przestrzeni między płaszczami.
Posiada automatyczny system napełniania wody.
Kran spustowy 2" cale z zabezpieczeniem przed przypadkowym użyciem.
Pokrywa z zawiasami samobalansującymi.
Dno zbiornika warzelnego wykonane z blachy o grubości 3 mm.
Precyzyjna regulacja mocy grzania w 10-cio stopniowej skali
Automatyczne zapalanie palnika
Dotykowy, intuicyjny panel sterowania
Jonizacyjna elektroda zapłonowa w modelach gazowych
W przypadku niefiltrowanej wody z sieci zalecane jest zastosowanie zmiękczacza do wody, aby zachować walory smakowe wody oraz zapewnić urządzeniu ochronę przed
zakamienieniem
W całości wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej.
W przypadku niefiltrowanej wody z sieci zalecane jest zastosowanie zmiękczacza do wody, aby zachować walory smakowe wody oraz zapewnić urządzeniu ochronę przed zakamienieniem
Komin do odprowadzania spalin w modelach gazowych - za dopłatą a, z blokadą przed przypadkowym użyciem
W całości wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej
Urządzenie posiada certyfikat TÜV oraz certyfikat B11, pozwalający na podłączenie kotła do komina
Podwójny system bezpieczeństwa.
Spaliny można odprowadzać do komina lub okapu.
Parametry techniczne:
Wymiary zewnętrzne [mm]: 1320x1330x1180
Pojemność [l]: 500
Pojemność zbiornika ogrzewacza [l]: 65
Napełnianie wodą: automatyczne
System grzania: pośredni
Przyłącze wody zimnej: 1/2”
Przyłącze wody uzdatnionej: 1/2”
Zawór spustowy: 2”
Zapłon: elektroda jonizacyjna
Czas nagrzewania 20-90 °C [min.]: 86
Moc [kW]: 48
Rodzaj gazu: G20
Przyłącze gazowe: 1/2”
Zasilanie [V]: 230
Waga [kg]: 250