O przedmiocie

Kultury bakterii do sera gouda

BROWIN 411242

Data ważności 05.05.2025

Idealnie dobrana mieszanka bakterii fermentacji mlekowej, która umożliwia zrobienie pysznego domowego sera typu gouda we własnym domu!

  • Domowe serowarstwo na wyciągnięcie ręki - bakterie mezo - termofilne, do serów półtwardych i twardych pomogą rozpocząć Ci przygodę z serowarstwem!

  • Ser gouda własnego wyrobu - kultury bakterii do sera gouda pozwolą Ci na wykonanie tego żółtego, półtwardego sera we własnej kuchni!

  • Na 50 L mleka - jedno opakowanie pozwoli Ci na wykonanie sera z 50 L mleka!

  • Dojrzewanie w 4 tygodnie - gouda jako ser dojrzewający wymaga cierpliwości. Uwierz nam - opłaca się czekać!

  • Przechowuj w lodówce - okres terminu trwałości uwzględnia możliwość transportu produktu w temperaturze poniżej 30°C do 7 dni.

Składniki: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris, Streptococcus thermophilus, laktoza.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 2b3b77a8-d216-41fc-b13c-a319264f654a
Napisz