ENZYMY BOLOTOWA - to kwas przygotowany według przepisu Borysa Bołotowa, wyrób rzemieślniczy, rękodzieło, naturalny 100%.
SKŁAD: Ekologiczna kozia serwatka, Ekologiczna kozia śmietanka, świeży glistnik jaskółcze ziele, cukier, kamienie krzemowe, butelka szklana 0,5 litra. W sprzedaży: 0,5 litra, 1 litr w cenie 70,00 złotych, 3 litry w cenie 150,00 złotych.
Produkt pozyskany przez fermentację mlekową. Zapach lekko kwaśny, lekko gazowany. Przechowywać w chłodnej temperaturze( nie w lodówce) , w ciemnym miejscu.
ENZYMY OCZYSZCZAJĄ Z METALI CIĘŻKICH, REGENERUJĄ I ODMŁADZAJA ORGANIZM LUDZKI, LECZĄ NAJCIĘŻSZE CHOROBY.
Produkt ma zdolności do regeneracji i oczyszczenia powierzchni, na którą trafiają: powierzchnię skóry, powierzchnie w organizmie włącznie z ocznymi, gardłowymi, usznymi, płucnymi, wewnętrznymi powierzchniami całego układu pokarmowego.
DAWKOWANIE: Dzień 1: 3 x dziennie 10ml. Dzień 2: 3 x dziennie 20ml. Dzień 3: 3 x dziennie 30ml. Kolejne dni zwiększać dawkę o 10ml 3 x dziennie do 3 x dziennie po 120ml. Stosować do całkowitego wyzdrowienia.
W załączeniu ulotka stosowania i dawkowania enzymów.
Jako dyplomowana zielarka naturalne wyroby produkuję z PASJĄ, MIŁOŚCIĄ I INTENCJĄ, aby służyły najlepiej jak to możliwe dla moich klientów.