O przedmiocie

Kwas cytrynowy jednowodny to bezwonny biały proszek o mocno kwaśnym smaku. Głównym zadaniem kwasku jest obniżenie pH produktów do których jest dodawany by poprawić ich smak i wydłużyć trwałość, jest popularnym przeciwutleniaczem, nie jest natomiast konserwantem. Surowiec ma wiele właściwości, stosowany jest w przemyśle spożywczym, winiarskim, piwowarskim, chemicznym a także farmaceutycznym. W gospodarstwie domowym rewelacyjnie sprawdza się jako środek czyszczący. Charakterystyka: Branże: Firmy handlowe, Ogrodnictwo, Przemysł farmaceutyczny, Przemysł spożywczy, Rolnictwo, Surowce od A do Z Synonimy: Monohydrat kwasu 2-hydroksy-1,2,3 porpanotrikarboksylowego Gatunek: spożywczy E330 nr CAS: 5949-29-1 Wzór chemiczny: C6H8O7

Uwaga! W związku z gabarytem 1 sprzedaż to 1 przesyłka. Jeśli ma być kilka sztuk należy kilka razy zakupić produkt, aby przesyłka była darmowa że smart

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 0b3557c9-1707-485d-9518-c2d059b42890

Podobne wyszukiwania