Maszyna AP Ice cream N8640W
N8640W
OPIS
Wodny układ chłodzenia
Chłodzenie maszyny jest wodne dzięki zastosowaniu nowoczesnego układu chłodzenia maszyna uzyskuje swoją pełną wydajność w zakresie temperatur zewnętrznych od +5 do +35 stopni c . Wodny system dedykowany jest do klientów którzy planują zagospodarowanie maszyny w miejscu szczególnie nasłonecznionym , mało przewiewnym, w sąsiedztwie innych urządzeń które emitują ciepło jak i dla tych klientów którzy nie dysponują zbyt dużą powierzchnią i chcą maszynę np. zabudować w ladę lub meble barowe czy sklepowe, oraz dla klientów którzy bezwzględnie chcą wykorzystać 100% wydajności maszyny oraz wszędzie tam gdzie nie można wykorzystać maszyny chłodzonej powietrzem z innych względów. Układ chłodniczy renomowanej włoskiej firmy Aspera czynnik chłodzący 404a.
Kontrola elektroniczna
To jest opis producenta ja chłodziłam wyłącznie powietrzem i przy dużym cieple nic z mieszanką się działo.
W urządzeniu jest zastosowana japońska niezawodna elektronika. Automat posiada regulację twardości loda.
Konserwacja/mycie
Na panelu sterowniczym jest funkcja „clean" - mycie, po włączeniu jej i zastosowaniu płynów myjąco-dezynfekujących, maszyna samoczynnie przeprowadzi cykl czyszczenia.
Wydajność / świder
Wydajność 2 x 326 porcji lodów na godzinę.
Zbiorniki na masę lodową 2 * 10 litra
Minimalna ilość masy, która musi znajdować się w zbiorniku to 2 x 3 litra.
Zasilanie AC 400V 3800W
Specyfikacja
wysokość (cm) 150
szerokość (cm) 60
głębokość (cm) 68
waga (kg) 250
wydajność lody sztuk (60g)/h 2 x 326
kondensacja / chłodzenie woda
moc (W) 4000W
zasilanie (V 50/60Hz) 400
liczba komór 2
pojemność zbiornika 2 x 10 litrów
podawanie mieszanki grawitacyjne
liczba smaków 2 + mix
funkcja konserwacji tak
Moje plusy to jak skończy się mieszanka w jednej komorze to nie musisz dolewać aby z drugiej robić lody , maszyna jest bardzo prosta w użyciu jeśli masz pracowników sezonowych to spokojnie opanują maszynę, producent polski , sprzedają dobre mieszanki my na tej maszynie robiliśmy lody włoskie, maszyna była używana przez dwa lata w sezonie letnim.