Witam,
oferuję wykonanie kompletnej instalacji browarniczej idealnej dla agroturystyki, restauracji czy też początkującego browaru kraftowego.
Parametry warzelni:
Wybicie: 60-70 litrów
Moc grzania: 2 x 3000 W
Kosz z fałszywym dnem
Whirlpool
Wysładzanie poprzez deszczownicę
Termopara w dnie
2 zawory spustowe
Programowanie 4 etapów warzenia
W skład warzelni wchodzi dodatkowo:
-pompa główna
-węże gumowe spożywcze
-wyciągarka
-zawory kulowe
-stelaż wykonany ze stali nierdzewnej 1.4301
-hop spider
-łycha piwowarska
-programator z wyświetlaczem
-okablowanie
-wykonanie ze stali nierdzewnej 1.4301 oraz 1.4404
Parametry fermentorów:
-pojemność brutto 150 litrów
-pojemność netto 120 litrów
-ciśnienie robocze maksymalne 1,9 bar
-ciśnienie maksymalne - zbiornik jest sprawdzany dla 3 bar
-płaszcz chłodzący pillow plate
-izolacja 50 mm PUR
-płynowskaz
-zawory
-kula CIP
-zawór ciśnieniowy (bulgotek)
-termometr zegarowy
-manometr zegarowy
-wykonane ze stali nierdzewnej 1.4301
W skład oferowanej instalacji wchodzą:
- warzelnia ze stelażem
- 4 tankofermentory
- wytwornica wody chłodzącej do chłodzenia brzeczki oraz schładzania tankofermentorów
- pompa główna
- pompa obiegowa wody chłodzącej tanki
- sterowanie warzelni
- montaż
Warunki wykonania instalacji:
-czas realizacji od 140 do 170 dni od daty wpłacenia zaliczki
-zaliczka 70%, 20% płatne przed wysyłką, 10% płatne do 30 dni po odbiorze towaru