Nakłuwacz do mięsa
<p class="p2"><p class="p1">Sprawia, że mięso staje się soczyste i delikatne.<p class="p1">Ergonomiczny kształt umożliwia nakłuwanie bez dużego wysiłku.<p class="p1">Zapobiega kurczeniu się mięsa w trakcie pieczenia. <p class="p2"><p class="p1">Nakłuwanie przed obróbką termiczną powoduje, że przyprawa łatwiej dostaje się w głąb mięsa, a samo pieczenie, smażenie czy grillowanie mięsa wymaga mniej czasu.<p class="p1">Podczas nakłuwania mięsa, ostrza urządzenia wysuwają się, delikatnie nacinając mięso.<p class="p1">Ostrza zostały wykonane ze stali nierdzewnej, uchwyt - z tworzywa sztucznego.<p class="p2"><p class="p1">WYMIARY:<p class="p1">Wysokość tłuczka - ok. 19 cm.<p class="p1">Długość siekaczy - 2,5 cm.<p class="p1">Średnica - 5 cm.<p class="p1">Ilość siekaczy - 24.