O przedmiocie

Kilka ostatnich komentarzy o naszych nożach :

"Do tego noża to powinni dodawać bandaże taki ostry"

"Towar zgodny z opisem. Bardzo dobra cena i jakość wykonania. polecam."

"Najlepszy jaki był w kuchni do tej pory"

"Szybko, świetna jakość. Nóż kupowałam na prezent dla męża - prezent był udany.

Nóż mniejszy niż Szefa Kuchni - do zastosowań ogólnych i trybowania mięsa.

Klasyczny nóż to trybowania nazywany Boning Knife

RDZEŃ I WARSTWY BOCZNE - STAL AUS 10V

WZÓR NABICIA WARSTW STALI - WIELOWARTWOWY

NOŻE DOSTARCZANE W ELEGANCKIM CZARNYM PUDEŁKU

NOŻE DOSTARCZAMY W GUSTOWNYM OPAKOWANIU Z LOGO FIRMY , KAŻDY NÓŻ POSIADA CERTYFIKAT Z UNIKALNYM NR. SERII.

!! UWAGA !!

NOŻY NIE MYJEMY W ZMYWARCE - ŚRODKI CHEMICZNE I WYSYOKA TEMPERATURA MOGĄ USZKODZIC LUB STĘPIĆ NÓŻ.

NA  ZDJĘCIU PRZYKŁADOWY WZÓR CERTYFIKATU - KAŻDY NÓŻ MA SWÓJ NR. SERYJNY I CERTYFIKAT

W Komplecie plastikowa osłona zabezpieczająca ostrze w transporcie , lub kiedy nie używamy noża.

Długość całkowita 26 cm

Ostrze - 14.5 CM

Grubość ostrza - 2.5 mm

Szerokość ostrza - 15 mm

Waga noża - 85 gram

Kąt ostrzenia - 15 stopni

UCHWYT : DREWNO LAKIER NIEBIESKI + STAL SOLIDNE I ŁATWE W UTRZYMANIU W CZYSTOŚCI

Stan Nowy
Kod producenta KKTR 1450
Marka KitaKaze Japan
Długość ostrza 14.50 cm
Przeznaczenie do mięsa
Materiał uchwytu drewno
Materiał ostrza ze stali
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: cab1f5b1-5a59-4205-a832-4003fd46525f

Podobne wyszukiwania