O przedmiocie

Opis produktu

Nakiri to nóż dedykowany do cięcia i szatkowania warzyw, oraz ziół. Prosta klinga bardzo ułatwia przenoszenie produktów. Należy pamiętać, że nóż „nakiri" to nie tasak. Dlatego w zupełności nie nadaje się do rozłupywania dużych kawałków mięsa z kością.

Cechy produktu

  • ostrze: stal wysokowęglowa

  • twardość 59-60 Rocwell

  • kute na gorąco pod naciskiem 300 ton

  • stal wzmocniona poprzez młotkowanie

  • ostrze w kształcie tasaka

  • wzór młotkowania sprawia, że krojone produkty nie przywierają do boków ostrza

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • nie absorbuje zapachów

  • nie wywołuje alergii

  • rękojeść: żywica poliacetylanowa, lekka, wytrzymała, higieniczna

  • dobrze dopasowuje się do kształtu dłoni

  • długość całkowita: 32 cm

  • waga: 225 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-74017

Twardość w skali Rockwella:

59-60 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal wysokowęglowa

Linia:

VG 10 HM

Kraj produkcji:

Japonia

Długość (cm):

17

Stan Nowy
Linia VG-10
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: d0c65a0c-039c-41bf-8a41-af5420acfa2f

Podobne wyszukiwania