O przedmiocie

Opis produktu

Nóż Santoku posiada ostrze cieńsze od tradycyjnego noża szefa kuchni, które stopniowo zaokrągla się na końcu tworząc prostszą krawędź. Nóż Santoku świetnie sprawdzi się podczas krojenia w cienkie plasterki mięsa i ryb.

Cechy produktu

  • ostrze: monolityczna stal wysokowęglowa VG-10PRO

  • elastyczne ostrze

  • twardość stali stali: 59-60 HR

  • wysoka odporność na odkształcenia i pękanie

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • nie absorbuje zapachów

  • nie chłonie wilgoci

  • nie wywołuje alergii

  • rękojeść: polimerowa, lekka, wytrzymała

  • długość całkowita: 25 cm

  • waga: 108 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-52013

Twardość w skali Rockwella:

59-60 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal wysokowęglowa

Linia:

VG10 PRO

Kraj produkcji:

Japonia

Długość (cm):

13

Stan Nowy
Linia VG-10
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: ff00ef9c-de3a-4638-9381-2741281c367f

Podobne wyszukiwania