O przedmiocie

Opis produktu

Nóż zwany kuchennym bądź uniwersalnym ma dłuższe i węższe ostrze od ostrza noża szefa kuchni. Świetnie się sprawdza przy krojeniu mięsa, wędlin jak również owoców i warzyw.

Cechy produktu

  • ostrze: monolityczna stal wysokowęglowa VG-10PRO

  • wąskie, elastyczne ostrze

  • twardość stali: 59-60 HR

  • wysoka odporność na odkształcenia i pękanie

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • nie absorbuje zapachów

  • nie chłonie wilgoci

  • nie wywołuje alergii

  • rękojeść: polimerowa, lekka, wytrzymała

  • długość całkowita: 33,5 cm

  • waga: 167 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-54020

Twardość w skali Rockwella:

59-60 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal wysokowęglowa

Linia:

VG10 PRO

Kraj produkcji:

Japonia

Długość (cm):

20

Stan Nowy
Linia VG-10
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: bd58b7d0-473b-400b-adc4-7bd44e076033

Podobne wyszukiwania