O przedmiocie

OCET - DAWNY POLSKI ANTYBIOTYK
Ocet na czczo / przed posiłkiem
1 szklanka wody , 1 łyżka ulubionego octu

Jeżeli zdarzają się bóle głowy, problemy z trawieniem, uczucie ciężkości po posiłku lub wzdęcia? Dziś o te objawy nie trudno. Życie w biegu, stres, jedzenie typu fast food i wieczorne objadanie się to najczęstsza przyczyna problemów gastrycznych. Nierzadko takie dolegliwości dotykają także osoby, które na co dzień dbają o zdrowy styl życia. Niektóre warzywa, owoce lub ich różne kombinacje są zwyczajnie ciężkostrawne. Nie musicie od razu sięgać po dostępne farmaceutyki, można naturalnie wspomóc organizm drobnymi codziennymi nawykami, jak np. piciem octów. Rano przed posiłkiem, by pobudzić metabolizm lub bezpośrednio po obfitym posiłku dla ułatwienia trawienia. Nasze octy stworzyliśmy z takich owoców, by przynosiły jak najwięcej korzyści dla niejednokrotnie obciążonego organizmu.
korzyści jakie przynosi regularne stosowanie octów:
. Obniża poziom cukru we krwi i wspomaga leczenie cukrzycy.
. Zabija bakterie i grzyby.
. Wspomaga odchudzanie i daje uczucie sytości.
. Obniża poziom cholesterolu i wspiera pracę serca.
. Jest naturalnym probiotykiem.
Dlaczego tak popularne stało się regularne stosowanie octu. Ponieważ lepiej jest zapobiegać niż leczyć. Natura wie, co dla nas jest dobre.
Jak spożywać octy?
Możesz go dodawać do marynat i sosów. Podkreśli i wzmocni smak potraw. Możemy codziennie korzystać z właściwości prozdrowotnych dla organizmu, wypijając szklankę wody z 1 łyżką octu na czczo, lub przed posiłkiem, lub spożywać w postaci szotów w towarzystwie przypraw ułatwiających wchłanianie i dopełniających właściwości octów. Żywe octy swoje właściwości zawdzięczają przede wszystkim owocom, które zostały poddane procesowi fermentacji. Do produkcji używamy całych owoców, z nie pryskanych sadów umiejscowionych z dala od drogi by zachować wszystkie wartości odżywcze owoców.

Żywy ocet czyli jaki?
Żywy ocet to taki, który wciąż pracuje. Zlany do butelki nie został poddany filtracji i pasteryzacji więc nie przerwano procesu fermentacji. Charakteryzuje się mętną barwą i naturalnym osadem. Gazowanie i pienienie to całkowicie naturalne zjawisko, które może występować i nie świadczy o zepsuciu produktu. To częste przy niepasteryzowanych i niefiltrowanych produktach- dlatego nie wstrząsaj butelką przed otwarciem.
Nasze octy Zawierają „matkę octową” czyli kultury drożdży. Proces produkcji to przede wszystkim czas, nikt ich nie pogania robią się w słojach w ciepłym zacienionym miejscu nie niepokojone przez nikogo.
w ofercie naszego gospodarstwa znajdują się OCTY:

owocowe: jabłko, gruszka, mirabelka, rokitnik, pigwa,
ziołowe: rozmaryn, melisa, mięta, pokrzywa, wrotycz
leśne: sosnowych szyszek zielonych.

Stan Nowy
Marka bez marki
Rodzaj ocet jabłkowy
Pojemność 500.000 ml
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.5 kg
Inne ogłoszenia sprzedającego
Zobacz wszystkie
Chcesz kupić więcej z jedną dostawą? Wybierz KUP TERAZ i w kolejnym kroku dodasz więcej przedmiotów od tego sprzedającego.

Inne ogłoszenia sprzedającego

Chcesz kupić więcej z jedną dostawą?
Wybierz kup teraz i w kolejnym kroku dodasz więcej przedmiotów od tego sprzedającego.
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 4c6eab9f-e647-4728-a50a-c552823848e1

Podobne wyszukiwania