O przedmiocie

Nasze sery produkowane są według tradycyjnej receptury z mleka owczego z dodatkiem mleka krowiego. Wyroby, które produkujemy, charakteryzują sie wyjątkowym smakiem i jakością, gdyż powstają z w pełni naturalnych składników, pod nadzorem bacy z kilkunastoletnim doświadczeniem, zgodnie z recepturą, jaką przekazał mu senior rodu, który również prowadził bacówkę.
W okresie, kiedy owce wypasamy na hali, nasze oscypki wędzone są na bacówce (wiosna, lato, jesień), która jest opalana drewnem bukowym i olchowym, co daje serom wyjątkowy i niepowtarzalny smak.
Skład naszych oscypków: mleko owcze, mleko krowie, podpuszczka, sól.
Oscypek najlepiej smakuje pokrojony w cienkie plasterki. Idealny na grilla lub patelnię, podawany z żurawiną i czerwonym winem - w zależności od upodobań. Sprawdzi sie również w rozmaitych zapiekankach, sałatkach lub na pizzy.
Wszystkie produkty pakowane są próżniowo, aby zachować 100% walorów smakowych. Sery należy przechowywać w lodówce. Przed podaniem pozostawić jakiś czas w temperaturze pokojowej.
W celu zachowania najwyższej jakości nasze produkty są wysyłane od poniedziałku do czwartku, aby nie zalegały przez weekend u kuriera na magazynach.
Waga: Oscypek Tradycyjny z bacówki 5000-600g
Nasze produkty posiadają certyfikat: "Chroniona nazwa pochodzenia"
Numer identyfikacyjny producenta: PL028927314

Stan Bardzo dobry
Rodzaj kozi i owczy
Certyfikat Chroniona nazwa pochodzenia
Stan opakowania oryginalne
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.6 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 6ccd1b85-1e57-4e9b-9084-7dadf2cab0a0
Napisz

Podobne wyszukiwania