O przedmiocie

Pieczona gęś , nadziewana kaszą z podrobami.

Cena za szt.

Zapraszamy do zakupu, tusza pozyskana w sposób rzemieślniczy z miejscowej hodowli rolników. Take żywiona naturalnymi paszami typu zboże. Marynowana (peklowana) w roztworze soli kamiennej-kłodawskiej, plus wywar z ziela angielskiego i goździków. Brak dodatków typu "E" powoduje naturalny szary kolor - nie różowy( powodują azotyny - nie dotlenione związki, azotu). Nadziana (nafaszerowana) kaszą gryczaną z podrobami. Dzięki czemu proces pieczenia jest długi, ale dzięki temu niespotykane miękkie mięso, co czuć w czasie spożywania. Tak, że proces pieczenia ( przygotowania do spożycia) jest typowo rzemieślniczy, ponad to przygotowanie (pieczenie - nie parzenie- termopara) odbywa się w piecu z cegły szamotowej podgrzewanymi palnikami gazowymi, polecamy na "stoły wiejskie" przyjęcia rodzinne.

Stan Bardzo dobry
Cechy dodatkowe ekologiczne
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 131539da-1cf9-46d9-a62f-b3fca51d5106

Podobne wyszukiwania