O przedmiocie

Oryginalny i popularny norweski pasztet z wątróbki Stabburet o cudownym smaku produkowany od 1949 roku. Pasztet z wątroby jest soczysty, łatwy do smarowania i naturalnie bogaty w żelazo. Dzieci go uwielbiają.

Zawartość odżywcza na 100 g/ml

Energia : 225 kcal

TłuszcZ : 19 gr

w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,50 g

w tym jednonienasycone kwasy tłuszczowe : 8,70 g

w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 3,40 g

Węglowodany: 3,60 g

z czego cukry: 1,40 g

Błonnik pokarmowy : 0 gr

Białko : 10 gr

Sól : 1,50 g

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 70b4b198-9c04-4b24-87b2-20042bfc78ab

Podobne wyszukiwania