O przedmiocie

Maszyna do temperowania czekolady Format: GN2/3 Pojemność 12 kg czekolady. Oryginalny produkt francuski, wyprodukowany we Francji.

Niezbędne narzędzie do obróbki czekolady i nadania jej, w zależności od pożądanej temperatury, błyszczącego i gładkiego wyglądu, pożądanej twardości, właściwego roztapiania zgodnego z przepisem, idealnej zdolności do kurczenia się, a nawet dostosowania ostrości jej łamliwości. Prosta obsługa, Elektromechaniczna regulacja poprzez sondę zadanej temperatury, Precyzyjny termostat z podziałką od 20 do 90°C Konstrukcja ze stali nierdzewnej Zbiornik z pokrywą ze stali nierdzewnej GN 2/3. Głębokość 15 cm – Zasilanie 230V, moc 1340W.

Używany, całkowicie sprawny.

Sprzedaż od osoby prywatnej - nie wystawiam faktur, rachunków itp.

Stan Ze śladami użytkowania
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: a54a95ab-5977-4e63-af5a-d427da1944b4

Podobne wyszukiwania