O przedmiocie

Płynna baza do ramenu, której podstawą jest sos sojowy. Oryginalny produkt japoński. Posiada intensywny smak do złudzenia przypominający bulion do ramenu uzyskany w tradycyjnym procesie przygotowania. Czuć w nim głębokie nuty
pieczonych/opalanych warzyw. Wyczuwalne elementy: sos sojowy,cukier, sól, ekstrakt z wodorostów, imbir, por, czosnek, cebula, pieprz. Jest to produkt w pełni wegański. Może być więc z powodzeniem stosowany zarówno przez wegan, jak i osoby lubiące mięso.

Baza Nihon Shokken to koncentrat. Jest niezwykle wydajna i szybka w przygotowaniu. Butelka to ok. 50 porcji ramenu. Zalecane proporcje przygotowania: 30 ml (50 g) bazy ramen należy dodać do 300 ml wody.

Jako urozmaicenie dania warto dodać mięso lub składniki wegańskie. Baza z sosem sojowym doskonale komponuje się z opalanym boczkiem lub wolno gotowanym żeberkiem wieprzowym. Jako dodatki wegańskie polecamy: trzy rodzaje tofu
(surowe, inari, karaage), kanpyo, marynowany bambus.

Stan Nowy
Rodzaj kuchni kuchnia japońska
Marka bez marki
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: f03018e8-73f1-4ba9-8ab5-191c5e1ca05e

Podobne wyszukiwania