O przedmiocie

Serek wędzony- oscypek gałka Naturalnie wyrabiany Tradycyjnie ! Wędzony, miękki, średnio solny idealny na kanapkę. Wędzony tradycyjnie dymem, powstałym przy spalaniu drewna bukowo-olchowego, przez co zdobywa swój lśniący złocisty kolor, oraz drewnem owocowym co nadaje mu swój jedyny niepowtarzalny smak i aromat. Serki produkowane są wyłącznie ze świeżego mleka krowiego tylko z małych podhalańskich gospodarstw. Wyroby wędzone tylko naturalnym dymem Produkt pakowany próżniowo Produkt bez jakichkolwiek współczesnych ulepszaczy smaków

Waga gałki 260/270 g

Wartość Odżywcza w 100g: Wartość energetyczna 1301kJ/313kcal Tłuszcz 25,00 w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,4 Węglowodany 1,7 w tym cukry 0,2 Białko 20,4 sól 1,03 Składniki: Mleko Krowie pełne surowe, podpuszczka, sól. Ser tłusty naturalnie wędzony.  Przechowywać w temp. 2-10 stopni C. Data ważności  1-2 miesięcy.  Wyprodukowano w Polsce na Podhalu. Każdy serek pakowany jest próżniowo.

Stan Nowy
Rodzaj żółty
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 2bcd8043-a155-4913-9bb9-04542ae6cbf6

Podobne wyszukiwania