O przedmiocie

Uwaga!!! Czas dostawy tego produktu trwa od 7 do 10 dni.

Wyciskarka elektryczna śrubowa z funkcją maszynki do mięsa
do przetwórstwa pomidorów, winogron lub dobrej jakości mięsa
Elektryczna wyciskarka śrubowa przeznaczona do przetwórstwa pomidorów (120-150 kg/h), winogron (60-80 kg/h) i innych miękkich warzyw, owoców i jagód oraz mięsa (do 30 kg/h) dobrej jakości w krajowych ilościach.
W okresie żniw pomocnik jest tak niezbędny, zwłaszcza gdy pomidory dojrzewają. Jeśli potrzebujesz wielu litrów soku pomidorowego, lepiej wybrać uniwersalną wyciskarkę śrubową-maszynkę do mięsa, która pomoże przetworzyć kolosalną ilość produktów na sok - do 150 kg w ciągu 1 godziny lub mięsa na mięso mielone - do 30 kg w ciągu 1 godziny, co czyni tę wyciskarkę ślimakową liderem wydajności.
Polecamy sokowirówkę-maszynkę śrubową:

Wysoka wydajność (120-150 kg/h pomidorów, 60-80 kg/h winogron, do 30 kg/h mięsa);
Wyciskarka śrubowa przetworzy wszelkie miękkie warzywa, owoce i jagody (pomidory, winogrona, maliny);
Metalowa obudowa chroni wyciskarkę przed wszelkiego rodzaju uszkodzeniami;
Zmodernizowany ślimak zwiększa funkcjonalność wyciskarki;
Silnik o mocy 450 W zapewnia oszczędność energii;
Sokowirówko-Młynek do Mięsa przeznaczony jest do długotrwałej pracy, powyżej 1 godziny, bez odpoczynku;
nie wymaga okresowego czyszczenia podczas pracy;
Jest łatwy w montażu, ma kompaktowe wymiary, nie wymaga specjalnych umiejętności obsługi;
Niski koszt w porównaniu z zagranicznymi odpowiednikami.

Stan Nowy
Marka inna
Model (do 30 kg/h). 450 W.
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 26 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: ad75ea3e-9365-4368-a11f-fae6fed3e243

Podobne wyszukiwania