✅ Sól himalajska gruba - niezbędny składnik w każdej kuchni.
✅ Bez dodatków i przetworzenia, podkreśla naturalny smak potraw.
✅ Źródło cennych minerałów, w tym magnezu, potasu i żelaza.
✅ Wyjątkowy delikatny smak i niezwykły naturalnie różowy kolor.
✅ Must-have w kuchni dla miłośników smacznego jedzenia.
Sól himalajska gruba to więcej niż tylko przyprawa. To niezbędny składnik który wnosi do Twoich potraw wyjątkowy smak i korzyści zdrowotne. Jej pierwszą niezastąpioną zaletą jest jej czystość i naturalność. Bez żadnych dodatków i przetworzenia, podkreśla naturalny smak potraw wzbogacając je w bogactwo cennych minerałów, które wspierają zdrowie. Piękny różowy kolor zawdzięczamy zawartości żelaza, potasu i magnezu naturalnie występujących w soli. Rozpocznij kulinarne odkrywanie już teraz!
✅ Składniki
Sól himalajska gruba
✅ Masa netto
1000 g
✅ Zastosowanie
Różową sól himalajską, oprócz stosowania w kuchni jako dodatek do mięs, kasz, ziemniaków czy sałatek, można używać do kąpieli. W tym celu należy wsypać kilogram soli himalajskiej i zalać ciepłą wodą.