O przedmiocie

Warunki lokalowe oraz wyposażenie:
- lokal produkcyjny przystosowany i posiadający odbiory oraz pozwolenia , ciągła produkcja piwa
- powierzchnia całości pomieszczeń: 120 m2, wynajmowany hala produkcyjna, fermentownia, leżakownia, pomieszczenie socjalne, łazienka, magazyn
- browar w wolnostojącym budynku w strefie przemysłowej
- Ogrzewanie piecem ekogroszek
- kadź zacierno-warzelna 15hl ogrzewana gazem
- kadź filtracyjna 10hl
- dwa zbiorniki fermentacyjne po 15hl
- cztery zbiorniki leżakowe po 15 hl
- Zbiornik wody gorącej 500l
- zbiornik wody lodowej
- płytowy wymiennik ciepła
- gniotownik słodu
- nalewarka do butelek - 6 nalewaków
- pompy i węże do transportu piwa
- Witryna internetowa itp

Stan Bardzo dobry
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 1b3b0f18-b2ae-4c42-9a38-f126b7911cfa

Podobne wyszukiwania