O przedmiocie

Tłuszcz borsuka tradycyjnie zalecany jest w przypadku gruźlicy płuc, przewlekłego zapalenia oskrzeli, astmy, wrzodów żołądka i dwunastnicy, obniżonego poziomu hemoglobiny, chorób układ pokarmowego.

W tłuszczu borsuka znajdują się duże ilości niezbędnych kwasów tłuszczowych - Omega- 3 i Omega-5, a także witaminy A, B2, B5, B6, PP oraz mikroelementy.

Tłuszcz borsuka skutecznie pomaga w leczeniu grypy i przeziębień, astmy, chorób oskrzeli i płuc. Zwiększa odporność organizmu.

Właściwości: bakteriobójcze, przeciwzapalne, stymulujące układ odpornościowy, wzmacniające siły witalne, działa ochronnie na wątrobę w okresie antybiotykoterapii bądź stosowania innych leków, a także chemioterapii.

Nie jest lekiem.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: a2518f45-329a-4da9-97e9-d519cc017368

Podobne wyszukiwania