O przedmiocie

Urządzenie do gotowania Sous Vide PROFI COOK Sous-Vide PC-SV 1112

Rodzaj: Szybkowar

Moc [W]: 520

Sterowanie: Elektroniczne

Funkcje: Gotowanie Sous-Vide, Podtrzymywanie ciepła

Funkcje dodatkowe: Minutnik, Regulacja temperatury

Funkcja delikatnego gotowania

Temperaturę gotowania od 45 do 90 stopni

Cyrkulator do gotowania Sous-Vide PC-SV 1112 firmy PROFI COOK to urządzenie do przygotowywania potraw uprzednio pakowanych próżniowo metodą sous vide. Cyrkulator opiera swoją pracę na funkcji obiegu wody w naczyniu i kontrolą jej temperatury w trakcie gotowania. Dzięki niemu możesz gotować jak najlepsi szefowie kuchni i zaskoczyć wszystkich wyjątkowym smakiem potraw.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 6fdf36ee-f87d-4325-bfa8-d618af08ff35