O przedmiocie

Ryz Sushi Vebo Japonica idealny do sushi

Ryz Sushi- Vebo Japonica jest wysokiej jakości ryżem wybierany z różnych odmian ryżu w japońskiej kuchni. Stworzony i wyselekcjowany do produkcji wysokiej jakości ryżu do sushi z znakomitym smakiem i aromatem.


Skład: Ryż biały 100%

łamany (podstawa 3/4 ziarna) (max) :5%

Wilgotność (max): 14.0%

Kredowe nasiono (podstawa z 3/4 ziarna) (max) :2,0%

Nasiono z czerwonymi i z czerwonymi smugami (max) :0,3%

Żółte nasiono (max): 0.5%

Zniszczone nasiono (max) :0.5%

Klejsty (max): 0.5%

Materia obca (max) :0.1%

Ryż niełuskany ziarno/kg(max) :1

Stopień przemiału : dobrze zmielony, podwójnie polerowany, posortowany

Rok zbioru :2023

Rok i miesiąc produkcji :listopad 2023 

Data ważności: 24 miesiące od daty produkcji

Pakowane do worków BOPP



Wartość odżywcza w 100 g:

Kalorie : 330kcal

tłuszcz: 0,5g

węglowodany: 55,4g

Sód: 0.7mg

Canxi: 4.0mg

Błonnik pokarmowy: 0.6mg


Sposób przygotowania:

Przepłucz ryż zimną wodą. Zostaw ryż w wodzie na przynajmniej 30 minut.

Odcedź ryż z wody i zalej świeżą wodą proporcje 1,1:1 w stosunku do ryżu. (Stosunkowo do zapotrzebowania i smaku odmierzyć).

W czasie gotowania nie otwieraj ryzowaru aż gotowanie się nie zakończy. 

Po zakończeniu gotowania, przemieszaj ryż i najlepiej spozyj póki jest jeszcze gorący wtedy smakuje najlepiej. 

Wyprodukowano: w Wietnamie


Przechowywanie: w chłodnym i suchym miejscu, po otwarciu przechowuj w szczelnym pojemniku

Stan Nowy
Rodzaj do sushi
Cechy dodatkowe wegetariańskie, niesiarkowane, bez laktozy, koszerne, ekologiczne, wegańskie
Produkt nie zawiera cukru, barwników
Stan opakowania oryginalne
Waga 9070 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 717d64e8-44db-40bd-bd52-1bcede716005

Podobne wyszukiwania