O przedmiocie

Zakwas (Enzym) wg profesora Bołotowa robiony według oryginalnego przepisu B. Bołotowa i wskazówek B. Kazany.

Na glistniku, własnej, koziej serwatce-nie przegrzanej, w kamionkowym naczyniu z krzemieniami, mieszane drewnianą łyżką, przechowywane w szklanej butelce.

Enzym pomaga odnowić florę bakteryjną jelit, oczyszcza kosmki jelitowe, co poprawia wchłanialność składników odżywczych, wspomaga organizm w przypadku wielu poważnych chorób.

Różeniec górski, znany również jako Rhodiola rosea, to roślina o wyjątkowych właściwościach adaptogennych która pomaga poprawić aktywność enzymów trawiennych jelit, redukuje reakcję zapalną i zwiększa ekspresję genów związanych z barierą jelitową.

Różeniec górski jest również skuteczny do zwalczania nerwicy żołądka a także poprawia jakości snu, dzięki temu że jest bogata w związki, takie jak rozawina, rozaryna i solidorozyd, czyli substancje obniżające napięcie i korzystanie wpływające na pracę układu nerwowego.

Dzięki tej miksturze następuje szybsza wymiana komórek w miejsce których powstają nowe zdrowe. A wiec organizm szybciej się odmładza. Widać to po lepszym stanie skóry i zwiększonej odporności. Kwas oczyszcza układ pokarmowy i odbudowuje florę bakteryjną.

Skład
Kozia serwatka, glistnik (jaskółcze ziele), różeniec górski , krzemień

Stosowanie:

Pijemy przez 14 dni 100 ml -3 razy dziennie najlepiej pół godziny przed posiłkiem.

Kolejne 30 dni -100ml raz dziennie.

Zakwas należy przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 3319c16f-1db4-4b7a-a322-683e9f2cb3d1

Podobne wyszukiwania