O przedmiocie

Zakwas (Enzym) wg profesora Bołotowa robiony według oryginalnego przepisu B. Bołotowa i wskazówek B. Kazany.

Na glistniku, własnej, koziej serwatce-nie przegrzanej, w kamionkowym naczyniu z krzemieniami, mieszane drewnianą łyżką, przechowywane w szklanej butelce.

Enzym pomaga odnowić florę bakteryjną jelit, oczyszcza kosmki jelitowe, co poprawia wchłanialność składników odżywczych, wspomaga organizm w przypadku wielu poważnych chorób. działają przeciwskurczowo na mięśnie gładkie przewodu pokarmowego i dróg żółciowych, poprawiają trawienie.

Ziele dziurawca jest zalecane są na takie schorzenia, jak na przykład nieżyt, stany zapalne, niedokwaśność, nerwica żołądka, zapalenie jelit i przewodu żółciowego.

Dziurawiec działa przeciwbakteryjnie, zwalczając szkodliwe bakterie w jelitach, jednocześnie nie zaburzając równowagi korzystnej mikroflory.

Dziurawiec ma właściwości przeciwzapalne, które mogą łagodzić stany zapalne w przewodzie pokarmowym, takie jak zapalenie błony śluzowej żołądka czy jelit.

Dzięki tej miksturze następuje szybsza wymiana komórek w miejsce których powstają nowe zdrowe. A wiec organizm szybciej się odmładza. Widać to po lepszym stanie skóry i zwiększonej odporności. Kwas oczyszcza układ pokarmowy i odbudowuje florę bakteryjną.

Skład

Kozia serwatka, cukier (do fermentacji glistnika, po zakończeniu procesu fermentacji już go nie zawiera), glistnik jaskółcze ziele, ziele dziurawca, krzemień

Stosowanie:

Pijemy przez 14 dni 100 ml -3 razy dziennie najlepiej pół godziny przed posiłkiem.

Kolejne 30 dni - 100ml raz dziennie.

Zakwas należy przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 0d440807-d7f0-47a2-965a-598cdfd62204

Podobne wyszukiwania