O przedmiocie

Zakwas (Enzym) wg profesora Bołotowa robiony według oryginalnego przepisu B. Bołotowa i wskazówek B. Kazany.

Na glistniku, własnej, koziej serwatce-nie przegrzanej, w kamionkowym naczyniu z krzemieniami, mieszane drewnianą łyżką, przechowywane w szklanej butelce.

Enzym pomaga odnowić florę bakteryjną jelit, oczyszcza kosmki jelitowe, co poprawia wchłanialność składników odżywczych, wspomaga organizm w przypadku wielu poważnych chorób. Krwawnik nie tylko oczyszcza wątrobę oraz układ pokarmowy ale także jest szczególnie zalecany przy problemach trawiennych, likwiduje zaparcia, wzdęcia oraz przelewania się w brzuchu .

Dzięki tej miksturze następuje szybsza wymiana komórek w miejsce których powstają nowe zdrowe. A wiec organizm szybciej się odmładza. Widać to po lepszym stanie skóry i zwiększonej odporności. Kwas oczyszcza układ pokarmowy i odbudowuje florę bakteryjną.

Skład
Kozia serwatka, glistnik jaskółcze ziele, krwawnik, krzemień

Stosowanie:

Pijemy przez 14 dni 100 ml -3 razy dziennie najlepiej pół godziny przed posiłkiem.

Kolejne 30 dni -100ml raz dziennie.

Zakwas należy przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: e731537b-d6a5-402c-b86d-d846fb6bfdfd

Podobne wyszukiwania