O przedmiocie

Zakwas (Enzym) wg profesora Bołotowa robiony według oryginalnego przepisu B. Bołotowa i wskazówek B. Kazany.

Na glistniku, własnej, koziej serwatce-nie przegrzanej, w kamionkowym naczyniu z krzemieniami, mieszane drewnianą łyżką, przechowywane w szklanej butelce.

Enzym pomaga odnowić florę bakteryjną jelit, oczyszcza kosmki jelitowe, co poprawia wchłanialność składników odżywczych, wspomaga organizm w przypadku wielu poważnych chorób.

Owoc kasztanowca pomoże przede wszystkim oczyścić organizm z metali ciężkich oraz odnowi i wzmocni florę bakteryjną jelit.

Od dawien dawna wykorzystywano owoce ksztanowca do sporządzania leczniczych odmian piwa. Dlatego też enzymy na kasztanach przypominają w smaku piwo z lekką goryczką.

Bardzo dobrze wyprowadzają z organizmu radionuklidy. Są to pierwiastki niestabilne, które rozpadają się i są promieniotwórcze. Ich nadmiar w organizmie przyczynia się do rozwoju wielu chorób, przede wszystkim chorób autoimmunologicznych. Enzymy na kasztanach zauważalnie wzmacniają organizm, zwiększają zawartość miedzi i wapnia w organizmie.

Dzięki tej miksturze następuje szybsza wymiana komórek w miejsce których powstają nowe zdrowe. A wiec organizm szybciej się odmładza. Widać to po lepszym stanie skóry i zwiększonej odporności. Kwas oczyszcza układ pokarmowy i odbudowuje florę bakteryjną.

Skład
Kozia serwatka, glistnik (jaskółcze ziele), owoc kasztanowca, krzemień

Stosowanie:

Pijemy przez 14 dni 100 ml -3 razy dziennie najlepiej pół godziny przed posiłkiem.

Kolejne 30 dni -100ml raz dziennie.

Zakwas należy przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 18c4a09a-a63e-44ef-8c5e-a75c48bf06fb

Podobne wyszukiwania