O przedmiocie

Zakwas nie tylko do barszczu wigilijnego! Stosuje się go również w przypadku podwyższonego ciśnienia, na wzmocnienie odporności i aby poprawić skład mikrobiomu jelit. Dobry jest też dla cukrzyków, ponieważ cukier redukują bakterie w czasie fermentacji. Najlepiej pić ok. pół szklanki dziennie na czczo lub przed posiłkiem z zawartością białka (mięso, ryba, jajka). Skład wersji podstawowej: czerwone buraczki, chrzan, czosnek, liść laurowy, owoce jałowca, ziele angielskie, woda, sól. Na życzenie zmieniam skład przypraw - mogę coś odjąć lub dodać (do wyboru 1, 2 dodatki), np. rozmaryn, kardamon, ziarna pieprzu, itp. Dobrze przechowuje sie w lodówce do 1 miesiąca. Na zamówienie wykonuję świeżutki zakwas. Fermentacja trwa od 3 do 5 dni - zależnie od temperatury otoczenia. Powstaje bardzo smaczny, esencjonalny i zdrowy produkt. W tej chwili mam do zaoferowania butelki o poj. 0,9 l - płaci się za 0,75 l (+ 150 ml gratis). WYSYŁAM TYLKO W CZASIE WOLNYM OD MROZU! 100%-gwarancja zwrotu zakupu do 14 dni.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: b639d3bb-d8f6-49f6-85e8-631ada334a0f

Podobne wyszukiwania