DUOLIFE Aloes–to suplement diety w płynie. Jest on skomponowany ze starannie wyselekcjonowanych składników pochodzenia naturalnego, które tworzą unikalną kompozycję, zgodną z zasadami synergizmu. Produkt DUOLIFE Aloes to połączenie soku aloesowego z miąższem, miodu oraz ekstraktu z ziela oregano.
W skład suplementu diety DUOLIFE Aloes wchodzą:sok aloesowy zmiąższem, miód wielokwiatowy oraz ekstrakt z ziela oregano.
Aloes przyczynia się do prawidłowego metabolizmu glukozy.
Aloes pomaga w utrzymaniu zdrowej skóry.
Aloes przyczynia się do utrzymania prawidłowych funkcji układu odpornościowego.
Aloes sprzyja utrzymaniu energii.
Oregano wspomaga funkcje górnych dróg oddechowych oraz odporność organizmu.
Oregano wspomaga funkcje wątroby.
Oregano wspiera funkcje układu sercowo-naczyniowego oraz utrzymanie ciśnienia krwi na optymalnym poziomie.
Oregano wspomaga procesy trawienne.
Składniki:sok aloesowy zmiąższem (Aloe vera), miód wielokwiatowy, ekstrakt z ziela oregano (Origanum vulgare), regulator kwasowości-kwas cytrynowy.
Wartości odżywcze na 100g:
Wartość energetyczna 22 kcal/ 94 kJ
Tłuszcz <0,1 g
w tym: nasycone kwasy tłuszczowe <0,1 g
Węglowodany 5,3 g
w tym: cukry 3,74 g
Błonnik <0,5 g
Białko <0,3 g
Sól 0,038 g
Sposób użycia:25 do 50 ml raz dziennie przed posiłkiem. Przed użyciem każdorazowo wstrząsnąć. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób odżywania i zdrowy tryb życia są istotne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Przechowywanie:produkt należy przechowywać w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć do 30 dni. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Ze względu na fakt, iż suplement diety DUOLIFE jest produktem naturalnym, smak i konsystencja poszczególnych jego partii mogą się różnić w zależności od pory roku oraz surowców, które zostały użyte do produkcji. Ewentualny osad tworzą naturalne składniki i jest to proces typowy dla takich produktów. Aby zniwelować osad należy wstrząsnąć przed spożyciem.